«Ο πρωθυπουργός με ενημέρωσε ότι θα βρίσκεται εδώ στις 18-20 Ιουνίου» δήλωσε στο ρωσικό πρακτορείο.
Όπως αναφέρει το ΤΑΣΣ, η σχετική πρόσκληση επιδόθηκε από το Ρώσο πρόεδρο κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Μόσχα (7-9 Απριλίου) και τη συνάντηση στο Κρεμλίνο με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.
Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να είναι ένας από τους τιμώμενους πολιτικούς ηγέτες του Φόρουμ που διοργανώνεται ετησίως υπό την αιγίδα της ρωσικής προεδρίας στην ιδιαίτερη πατρίδα του προέδρου Πούτιν, με τον οποίο θα συναντηθεί εκ νέου κατ’ ιδίαν.
===============================================
Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν άρθρο προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες του fpress.gr αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση του fpress.gr για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.





















