Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ήδη μέχρι τέλη Μαρτίου 2015 καταγράφηκαν περισσότερες από 810.000 διεθνείς αφίξεις, γεγονός που συνεπάγεται με αύξηση μεγαλύτερη κατά 180.000 ή κατά περίπου 29% σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2014.
Τόσο η Αθήνα όσο και η Θεσσαλονίκη ξεκίνησαν εντυπωσιακά, σημειώνεται. Η αύξηση 29,5% της Αθήνας για το πρώτο τρίμηνο, θέτει τις βάσεις ώστε η χρονιά να αποτελέσει νέο ρεκόρ για τον προορισμό.
Παρόμοια είναι και η εικόνα στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, όπου καταγράφεται για το πρώτο τρίμηνο αύξηση 22,3% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2014. Στην υπόλοιπη χώρα, τα νούμερα αφίξεων είναι μικρά για εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων, σημειώνει ο ΣΕΤΕ, αν και είναι ιδιαίτερα θετικό ότι παρατηρείται συνέχιση της τάσης επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου σε πολλά αεροδρόμια της χώρας.
===============================================
Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν άρθρο προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες του fpress.gr αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση του fpress.gr για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.





















