Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ζητεί από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων «να λάβει όλα τα απαραίτητα νομοθετικά μέτρα ώστε να εξασφαλιστεί ο πλήρης εμβολιασμός της Πανεπιστημιακής Κοινότητας
Αναγκαίο προαπαιτούμενο για την επιστροφή στη διά ζώσης διδασκαλία είναι ο έγκαιρος εμβολιασμός όλων των μελών της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, αναφέρει σε ανακοίνωση η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ).
Στο πλαίσιο αυτό και στο πνεύμα της αποφάσεως της 97ης Συνόδου Πρυτάνεων, ζητεί από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων «να λάβει όλα τα απαραίτητα νομοθετικά μέτρα ώστε να εξασφαλιστεί ο πλήρης εμβολιασμός της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, γεγονός το οποίο θα επιτρέψει την επιστροφή στη διά ζώσης διδασκαλία».
===============================================
Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν άρθρο προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες του fpress.gr αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση του fpress.gr για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.





















