Ο πρωθυπουργός δεν είχε αυταπάτες το 2015, δήλωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών.
Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό “Θέμα 104.6” ο Γιάνης Βαρουφάκης υποστήριξε πως κανένας από την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε αυταπάτες το 2015, αντικρούοντας έτσι το επιχείρημα της κυβέρνησης πως η πολιτική στο πρώτο εξάμηνο εκείνης της χρονιάς ήταν αποκλειστικά δικής του εμπνεύσεως και εκτέλεσης.
Πρόσθεσε επίσης πως η μνημονιακή στροφή ήταν αποτέλεσμα χειρισμών του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη.
“Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ιδιαίτερα οξυδερκής. Κατάλαβε ακριβώς τι ήταν το παράλληλο σύστημα πληρωμών. Ο Αλέξης Τσίπρας, το μόνο που δεν είναι, είναι ανόητος… Αφέθηκα στη φαντασίωση ότι δεν μπορεί, είναι 42 χρονών άνθρωπος, δεν θα θέλει να περπατάει στους δρόμους της Αθήνας για 30, 40, 50 χρόνια με αστυνομική συνοδεία” πρόσθεσε
===============================================
Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν άρθρο προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες του fpress.gr αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση του fpress.gr για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.





















