Όπως μεταδίδει το Reuters, το 41% των περίπου 1.000 επενδυτών που συμμετείχαν στην έρευνα απάντησε ότι αναμένει έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη. Τον Απρίλιο το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 49%.
«Οι επενδυτές φαίνεται ότι λαμβάνουν σοβαρά υπόψη – παρά το αβέβαιο μέλλον της Ελλάδας τα σχόλια της ελληνικής κυβέρνησης ότι η χώρα θέλει να κρατήσει το ενιαίο νόμισμα» ανέφερε σε ανακοίνωση αναλυτής της Sentix.
===============================================
Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν άρθρο προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες του fpress.gr αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση του fpress.gr για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.




















