Προφυλακιστέος ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτών και εισαγγελέων κρίθηκε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος κατηγορούμενος για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.
Οι ανακριτές της υπόθεσης με τη σύμφωνη γνώμη και των δυο εισαγγελέων επεφύλαξαν την ίδια ποινική μεταχείριση και στον πυρηνάρχη της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.
Τόσο ο Μιχαλολιάκος όσο και ο πυρηνάρχης της Χρυσής Αυγής θα μεταφερθούν στη ΓΑΔΑ έως ότου αποφασιστεί σε ποιες φυλακές θα κρατηθούν. Παρούσες στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων κατά την απολογία του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής ήταν είναι η γυναίκα και η κόρη καθώς επίσης και περίπου 50 οπαδοί της Χρυσής Αυγής.
19/04/2025 12:47
S&P: Αναβάθμισε την ελληνική οικονομία σε BBB με σταθερές προοπτικές
18/04/2025 12:25
Ο «μεγάλος αδελφός» της ΑΑΔΕ σε βαπτίσεις, γάμους και δεξιώσεις
18/04/2025 12:11
Αμοιβαία Κεφάλαια - Aυξημένα ενεργητικά, εισροές κεφαλαίων και θετικές αποδόσεις το Α’ τρίμηνο
17/04/2025 17:46
Στο πλευρό του Πάουελ η Λαγκάρντ - «Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον αξιότιμο συνάδελφο»
17/04/2025 17:21