ΤΑΙΠΕΔ: Προχωράμε ενάντια στους υπερασπιστές της απραξίας

ΤΑΙΠΕΔ: Προχωράμε ενάντια στους υπερασπιστές της απραξίας
Για λαϊκισμό κατηγορεί το ΤΑΙΠΕΔ τον δήμαρχο Θάσου, τονίζοντας ότι ύστερα από δεκαετίες εγκατάλειψης, οι τοπικοί άρχοντες εμφανίζονται με εξωπραγματικά σχέδια ανάπτυξης των ακινήτων που μεταβιβάζονται στο Ταμείο.

Αναλυτικότερα, το ΤΑΙΠΕΔ σε ανακοίνωσή του με αφορμή τον λαϊκισμό του Δημάρχου Θάσου, και άλλων τοπικών παραγόντων, οι οποίοι εμπόδισαν συνεργάτη του ΤΑΙΠΕΔ να επισκεφθεί την πολεοδομία και το Δασαρχείο Θάσου δηλώνει τα εξής:

Ύστερα από δεκαετίες εγκατάλειψης, καταπατήσεων, ανοχής σε μικρές και μεγάλες παρανομίες που κατέστρεψαν χιλιάδες δημόσια ακίνητα, ο κάθε τοπικός παράγοντας, οψίμως εμφανίζεται με μεγάλα και φιλόδοξα - αλλά και τελείως εξωπραγματικά - σχέδια ανάπτυξης όλων των ακινήτων που μεταβιβάζονται στο ΤΑΙΠΕΔ.

Τη στιγμή μάλιστα που για τα υπόλοιπα, εκτός ΤΑΙΠΕΔ, ακίνητα συνεχίζεται η πρότερη κατάσταση, δηλαδή η λεηλασία του μόχθου το ελληνικού λαού.

Το ΤΑΙΠΕΔ αξιοποιεί την ακίνητη περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών και της Εθνικής Οικονομίας, θα συνεχίσει δε να το πράττει ενάντια στους υπερασπιστές της απραξίας και της υποβάθμισης.