Ανασχηματισμός: Στις 11:30 ανακοινώνεται η σύνθεση της νέας κυβέρνησης - Ξεκίνησαν τα τηλέφωνα

Ανασχηματισμός: Στις 11:30 ανακοινώνεται η σύνθεση της νέας κυβέρνησης - Ξεκίνησαν τα τηλέφωνα

Ολες οι πληροφορίες για ονόματα - Αναβάλλεται το υπουργικό συμβούλιο

Ξεκίνησε ο ανασχηματισμός του κυβερνητικού σχήματος, με τον πρωθυπουργό να έχει ήδη αρχίσει να τηλεφωνεί στους νέους υπουργούς.

Στις 11.30 θα ανακοινωθεί η νέα σύνθεση της κυβέρνησης από τον Υφυπουργό παρα τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης. Το προγραμματισμένο για σήμερα Υπουργικό Συμβούλιο αναβάλλεται.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Θεόδωρος Λιβάνιος θα αναλάβει το υπουργείο Εσωτερικών στη θέση της Νίκης Κεραμέως. Υφυπουργός Εσωτερικών θα αναλάβει ο Βασίλης Σπανάκης.

Η Νίκη Κεραμέως θα μετακινηθεί στη θέση της Δόμνας Μιχαηλίδου στο υπουργείο Εργασίας.

Στη θέση του υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης θα τοποθετηθεί σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Κώστας Γκιουλέκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης θα αναλάβει ο Κώστας Τσιάρας με νέο υφυπουργό τον Χρήστο Κέλλα και το Υπουργείο Ανάπτυξης ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Στο Υπουργείο Εργασίας κατα πληροφορίες υφυπουργός θα είναι ο Κώστας Καραγκούνης. Στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης αναμένεται να αναλάβει ο Κώστας Γκιουλέκας ενώ το Υπουργείο Εσωτερικών ο Θοδωρής Λιβάνιος με υφυπουργούς τη Βιβή Χαραλαμπογιάννη και τον Βασίλη Σπάνακη.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος αναμένεται να είναι ο νέος Υπουργός Μετανάστευσης. Αλλαγές αναμένονται και στο Υπουργείο Ναυτιλίας ενώ υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ θα γίνει ο Γιώργος Μυλωνάκης.

Η Κατερίνα Παπακώστα φαίνεται ότι παίρνει τη θέση της Μαρία Κεφάλα στο Οικογένειας και Κοινωνικής Συνοχής.

Κατά τις πληροφορίες της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, στις θέσεις τους παραμένουν οι κύριοι Σκυλακάκης, Σταϊκούρας, Χατζηδάκης, Φλωρίδης και Παπαθανάσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ