Τα φιλικά προετοιμασίας του Μουντιάλ στη Βραζιλία μόνο στον ΟΤΕ TV

Τα φιλικά προετοιμασίας του Μουντιάλ στη Βραζιλία μόνο στον ΟΤΕ TV
Ξεκινούν αυτή την εβδομάδα μόνο στον ΟΤΕ TV οι μεταδόσεις των φιλικών προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας

, με τους αγώνες Βέλγιο-Λουξεμβούργο και Ιαπωνία-Κύπρος. Δεν θα χάσουμε επίσης τους τελικούς Δύσης και Ανατολής που θα αναδείξουν τους φιναλίστ για τον φετινό τίτλο του ΝΒΑ, αλλά ούτε και την έναρξη του Γαλλικού Όπεν αυτή την Κυριακή στο Eurosport.

Πανδαισία αθλητικού θεάματος αυτή την εβδομάδα, με τον ΟΤΕ TV να έχει εξασφαλίσει σε αποκλειστικότητα τα δικαιώματα μετάδοσης των φιλικών προετοιμασίας για τα φαβορί και τα αουτσάιντερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, Βέλγιο-Λουξεμβούργο (Δευτέρα 26 Μαΐου, 21.45, OTE SPORT 1HD) και Ιαπωνία-Κύπρος (Τρίτη 26 Μαΐου, 13.00, OTE SPORT 1HD), ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες αναμετρήσεις τον Ιούνιο.
Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν ακόμη να απολαύσουν κορυφαίες μπασκετικές μονομαχίες με τους τελικούς της Δύσης και της Ανατολής να βγάζουν τους φιναλίστ για τον φετινό τίτλο του ΝΒΑ, μοναδικά Γκραν Πρι της Formula 1 από εντυπωσιακές τοποθεσίες όπως το Μονακό (Κυριακή 25 Μαΐου, 14.45, OTE SPORT 1HD) στο δρόμο για την κατάκτηση της καρό σημαίας, σπουδαίες κόντρες στο φιλέ για τένις και βόλεϊ, με τα τουρνουά Στρασβούργου και Νίκαιας, στη σάλα και την άμμο για το FIVB World League, το Volley Masters και το FIVB Beach Volley World Tour. Επιπλέον, μόνο στα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ TV, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα απολαύσουν την κορύφωση της προσπάθειας των ομάδων της Football League, αλλά και τους τελικούς της Α1 Χάντμπολ ανδρών, με το ζευγάρι ΑΕΚ-Διομήδης Άργους.
Απόλυτο highlight αυτή την εβδομάδα, η έναρξη του Roland Garros στο Παρίσι, την Κυριακή 25 Μαΐου. Έως και τις 8 Ιουνίου, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα απολαμβάνουν καθημερινά σε Eurosport HD και Eurosport 2 δράση από 7 γήπεδα.

Με περισσότερα από 80 ψηφιακά κανάλια, τα 19 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του
OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 50 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 25 πρεμιέρες το μήνα και 1.000 ταινίες το χρόνο, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.