Attica Bank: Το...κατάφεραν και αυτό. 

Attica Bank: Το...κατάφεραν και αυτό. 

Επενδυτές τριών ταχυτήτων

Δεν θα αναφερθώ στα όσα ευτράπελα (επιεικώς) διαδραματίστηκαν με τη μετοχή (κυρίως ) στην συνεδρίαση της Δευτέρας της Τρίτης και της Τετάρτης, ούτε στο ότι-έστω για λόγους ευθιξίας θα έπρεπε κάποιος εκ των υπευθύνων να αναλάβει την ευθύνη- για υποβολή παραίτησης, ούτε καν...

Θα περιοριστώ σε ακόμη ένα παράδοξο, απόρροια μίας διαδικασίας που ελάχιστοι κατάλαβαν πως λειτούργησε, στο γεγονός της διαφορετικής τιμολόγησης της κτήσης μετοχών.

Γίνομαι συγκεκριμένος: για το ΤΧΣ (δλδ και όλων ημών/υμών φορολογούμενων) η τιμή κτήσης/κόστος ανά μετοχή διαμορφώθηκε στα 0,80 ευρώ,για την Thrivest στα 0,20 ευρώ και για κάποιον ο οποίος σκοπεύει να συμμετάσχει στην αμκ, αγοράζοντας δικαίωμα (με ένα λεπτό) στα 0,45 ευρώ.

Το έτερο παράδοξο; το ΤΧΣ υποχρεώνεται να μεταβιβάσει δωρεάν στην Thrivest 180 εκατ. warrants που αντιστοιχούν σε 630 εκατ. μετοχές με κόστος0,05/μτχ, ήτοι συνολικά 31,5 εκατ. ευρώ.

==============================================

Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στη στήλη προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες της αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση της στήλης για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ