Μία καλή συνεδρίαση για τους old school παράγοντες της αγοράς και ο επόμενος στόχος(?) του Γ. Στάσση

Μία καλή συνεδρίαση για τους old school παράγοντες της αγοράς και ο επόμενος στόχος(?) του Γ. Στάσση
Γ. ΣΤΑΣΣΗΣ ΔΕΗ

Οι... παλιοί Σωκράτης Κόκκαλης, Ευάγγελος Μυτιληναίος και Λάμπρος Παπακωνσταντίνου 

--Σωκράτης Κόκκαλης, Ευάγγελος Μυτιληναίος, Λάμπρος Παπακωνσταντίνου ο καθένας από την πλευρά του και για διαφορετικούς λόγους βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Σωκράτης Κόκκαλης

"Πρώτη" για την Intralot στην Κύρια Αγορά, με θεαματική υποδοχή κυρίως από διαχειριστές και θεσμικούς με αποτέλεσμα το συν 10,42% της μετοχής στα 0,795 ευρώ, με αυξημένες συναλλαγές 6,12 εκατ. Παρά τις επιφυλάξεις ορισμένων πως λόγω της εισαγωγής των νέων μετοχών από την αμκ (των 135 εκατ.) θα υπήρχε προσφορά συνέβη το ακριβώς αντίθετο. Δεν είναι τυχαίο πως το εγχείρημα της αμκ είχε την ουσιαστική στήριξη του Τάσου Αστυφίδη (Αmbrosia Capital) και Τζουζέπε Τζιάννο (Euroxx). Ευνοημένη και η Intracom Holdings, με τη μετοχή να ενισχύεται 3,96% στα 2,23 ευρώ, με 249 χιλ. τμχ. Μέσω της AlphaChoise Services Ltd που ελέγχει το 32,424% του μ.κ η συμμετοχή του Σωκράτη Κόκκαλη.

=====================================================

Ευάγγελος Μυτιληναίος

---Θέμα συζήτησης (και ερμηνείας) οι δηλώσεις του Ευάγγελου Μυτιληναίου (μιλώντας σε εκδήλωση του Κύκλου Ιδεών για τη Μέση Ανατολή). Δύο τα σημεία που σχολιάστηκαν "... άλλο αλλάζω χρηματιστήριο ή επιλέγω dual listing όπως η Coca Cola HBC και άλλο φεύγουμε από την Ελλάδα..." συμπλήρωσε. ...είναι κάτι που δεν πρέπει να παρεξηγείται. Πρέπει όλοι να είναι ευχαριστημένοι αν εταιρείες από την Ελλάδα μεγαλουργούν. Δεν αφήνει κανένας την Ελλάδα, το να ανοίξουμε τα ελληνικά φτερά μας σε όλο τον κόσμο δεν σημαίνει ότι φεύγουμε από την Ελλάδα ή παύουμε να αγαπάμε τον τόπο μας..." κατέληξε. Μηνύματα προς πολλούς αποδέκτες, και όποιος κατάλαβε καλώς...

============================================

Λάμπρος Παπακωνσταντίνου

Θετική εντύπωση δημιούργησε η επίσπευση της διοίκησης της Ideal Holdings να συντομεύσει κατά μία εβδομάδα την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων, σήμερα Πέμπτη. Για καλό λόγο, προεξόφλησε η αγορά με τη μετοχή σε νέα υψηλά των 6,29 ευρώ με 2,28% και συναλλαγές 67,5 χιλ. τμχ. Πληροφορούμαι πως, ο λόγος όντως είναι καλός (ιδιαιτέρως θα έλεγα) και μάλιστα εις διπλούν. Και σε μεγέθη και σε νέες ανακοινώσεις. Υπομονή, λίγες ώρες.

============================================

Εξαγορά κινητής τηλεφωνίας από Γ. Στάσση;;;

---Ποιος θα μπορούσε να είναι ο επόμενος στόχος του Γιώργου Στάσση ρώτησα παράγοντα ο οποίος είναι σε θέση να γνωρίζει. Κοίτα σε ωριμότερο επενδυτικά χρόνο η κινητή...μου απάντησε, για να συμπληρώσει προλαβαίνοντας την εύλογη ερώτηση μου...3 τρόποι υπάρχουν για να το κάνεις αυτό...ο ένας να στήσεις δίκτυο δικό σου, ο άλλος να νοικιάσεις από υφιστάμενο και ο τρίτος...και ο νοών νοείτω...Πότε θα μπορούσε να εξεταστεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο, τον πρόλαβα...το 2024 θα είναι καλή χρονιά, εάν επιτευχθεί ο στόχος των ebitda και ακόμη 2-3 ενέργειες σε Ελλάδα και Ρουμανία, θα το έβλεπα εφικτό η απάντησή του.

=====================================================

Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στη στήλη προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες της αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση της στήλης για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλόλητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ