Καταιγιστικές εξελίξεις σε Ελεύθερο Τύπο-Επενδυτή

Καταιγιστικές εξελίξεις σε Ελεύθερο Τύπο-Επενδυτή
Για δεύτερη συνεχή εβδομάδα η εφημερίδα Επενδυτής δεν θα κυκλοφορήσει αυτό το Σάββατο

καθώς οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις περιμένοντας να πληρωθούν πολύμηνες οφειλές. Την ίδια στιγμή όμως μαίνεται στο παρασκήνιο η αντιπαράθεση των μέχρι πρόσφατα συνεταίρων Α Σκαναβή και Δ Μπενέκου με τον πρώτο να κερδίζει στα σημεία.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δανείστριες τράπεζες έχουν βγάλει εκτός παιγνιδιού του Δ Μπενέκο καθώς φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένες με πρακτικές που ακολουθήθηκαν στη διαχείριση του ομίλου και τις οποίες φαίνεται να του χρεώνουν. Αντιθέτως ο Α Σκαναβής φαίνεται να έχει το πάνω χέρι στις εξελίξεις χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα διαχειρίζεται στο μέλλον αυτόνομα τις τύχες του Επενδυτή και του Ελεύθερου Τύπου.
Είναι μάλιστα πιθανό τις επόμενες ημέρες να εμφανιστεί επενδυτής για τις εφημερίδες σε συνεργασία με τον Α Σκαναβή γεγονός που θα οδηγήσει οριστικά τον Δ Μπενέκο ο οποίος δείχνει να επιχειρεί να κρατηθεί εντός παιγνιδιού.
Προς την κατεύθυνση αυτή κινούνται οι κινήσεις και των δανειστριών τραπεζών ενώ σε περίπτωση που δεν υπάρξει ξεκαθάρισμα δεν είναι απίθανο να δούμε σε επανάληψη φαινόμενα του παρελθόντος με αναστολή έκδοσης και επανέκδοσης εφημερίδων δεδομένου ότι τόσο ο Δ Μπενέκος και ο Α Σκαναβής έχουν υποθηκεύσει στις τράπεζες τους τίτλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ