Πανελλαδική απεργία την Πέμπτη σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

Πανελλαδική απεργία την Πέμπτη σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

Ακινητοποιημένα  αναμένεται να μείνουν  Mετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ. Επίσης δεμένα θα μείνουν τα πλοία  στα λιμάνια

ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ αντιδρώντας στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο και τη διευθέτηση του χρόνου εργασίας, εξήγγειλαν 24ωρη πανελλαδική απεργία την Πέμπτη, 10 Ιουνίου.

Τα τριτοβάθμια συνδικαλιστικά όργανα με ανακοινώσεις τους καλούν σε συμμετοχή τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα, ενώ μέχρι στιγμής, συμμετοχή έχουν ανακοινώσει, Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες, και τα σωματεία εργαζομένων στις σταθερές συγκοινωνίες και τα πλοία, αλλά και η Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθήνας.

Ακινητοποιημένα αναμένεται να μείνουν Mετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ. Επίσης δεμένα θα μείνουν τα πλοία στα λιμάνια. Η απεργία στα πλοία έχει μεταφερθεί για την Πέμπτη και θα ξεκινήσει από τις 00:01 έως τις 24:00 της 10ης Ιουνίου.

Στην απεργία συμμετέχουν οι δημοσιογράφοι. Τη συμμετοχή της στην κινητοποίηση κατά του νέου εργασιακού νομοσχεδίου ανακοίνωσε και η ΕΣΗΕΑ καλώντας όλους του δημοσιογράφους που είναι μέλη της να λάβουν μέρος.

Οι συγκεντρώσεις θα γίνουν, στις 11 το πρωί, στην Αθήνα στην Πλατεία Κλαυθμώνος, στη Θεσσαλονίκη έξω από το Εργατικό Κέντρο της πόλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ