Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες ήταν τρεις και με τη λεία ανά χείρας τράπηκαν σε φυγή.
Θύμα ληστείας έπεσε υπάλληλος εταιρείας, από τον οποίο άγνωστοι απέσπασαν, με τη χρήση σωματικής βίας, τσάντα με 22.000 ευρώ.
Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που το θύμα έβγαινε από το όχημά του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες ήταν τρεις και με τη λεία ανά χείρας τράπηκαν σε φυγή. Η Αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό τους.
===============================================
Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν άρθρο προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες του fpress.gr αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση του fpress.gr για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.




















