Μέσα στο 2016 ολοκληρώνεται ο περιμετρικός της Καλαμάτας

Μέσα στο 2016 ολοκληρώνεται ο περιμετρικός της Καλαμάτας
Ικανοποιητικά προχωρούν οι εργασίες για την αποπεράτωση του περιμετρικού δρόμου της Καλαμάτας, και μέχρι τον Ιούλιο θα δοθεί στην κυκλοφορία ο κόμβος στην οδό Αθηνών, δίπλα στο εργοστάσιο «Καρέλια».

Θα είναι η πρώτη από τις οκτώ εισόδους της πόλης που θα τεθεί σε λειτουργία, ενώ μέχρι το φθινόπωρο θα δοθούν σταδιακά και οι άλλοι κόμβοι. Αυτό ανακοινώθηκε σήμερα από το δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος είχε χθες συνάντηση στην Αθήνα με το γενικό γραμματέα του υπουργείου Υποδομών, Γιώργο Δέδε και το διευθυντή του υπουργείου, Γιάννη Καρνέση.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι θ' ασφαλτοστρωθεί από την παραχωρησιούχο ο δρόμος από τη Θουρία μέχρι την Άμφεια, που έχει υποστεί ζημιές από τα οχήματα της εταιρείας, τα οποία μεταφέρουν αδρανή υλικά από το λατομείο, ενώ θ' ασφαλτοστρωθεί και ο δρόμος από την οδό Σπάρτης μέχρι τη γέφυρα του Νέδοντα, που έχει υποστεί ζημιές από τα βαρέα οχήματα.

Ο δήμαρχος Καλαμάτας, ανέπτυξε επίσης στο γενικό γραμματέα του υπουργείου Υποδομών, την ανάγκη για νέα χάραξη του δρόμου «Καλαμάτα - Ριζόμυλος».

Τέλος, ανακοινώθηκε ότι εντός 10 ημερών θα γίνει σύσκεψη στην Καλαμάτα, με τη συμμετοχή του διευθυντή του υπουργείου Υποδομών, Γιάννη Καρνέση και του γενικού διευθυντή του «Μορέα», Γιώργου Συριανού, κατά την οποία θα εξετασθούν ζητήματα που συνδέονται με την ολοκλήρωση του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας, όπως θέματα διαχείρισης ομβρίων, καλωδίων ηλεκτροδότησης κ.ά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ