3 βιβλία για να προσελκύσεις τον πλούτο στη ζωή σου

3 βιβλία για να προσελκύσεις τον πλούτο στη ζωή σου

Στο ταξίδι της ζωής, πολύ συχνά η εκπλήρωση των ονείρων μας συνδέεται με την απόκτηση πλούτου.

Η αντίληψή μας για το χρήμα είναι εκείνη που θα ορίσει τη διαδρομή μας με προορισμό την αφθονία. Για να αποκτήσουμε πλούτο απαιτείται η κατάλληλη προετοιμασία, ώστε να αλλάξουμε τις πιθανές αποτρεπτικές πεποιθήσεις που μας κρατάνε πίσω.

Στο κλασικό bestseller Ο Πλουσιότερος άνθρωπος στη Βαβυλώνα, που έχει χαρακτηριστεί ως το κορυφαίο βιβλίο όλων των εποχών πάνω στον οικονομικό προγραμματισμό και την προσωπική οικονομική εξέλιξη, ο George S. Clason αποκαλύπτει τα μυστικά της δημιουργίας, ανάπτυξης και διατήρησης του πλούτου.

Μέσα από τις συναρπαστικές παραβολές του βιβλίου θα μάθετε πώς να αποταμιεύετε, να απαλλαγείτε από τα χρέη, να κάνετε τα έσοδά σας να παράγουν κι άλλα έσοδα, να επενδύετε με σοφία και –πάνω απ’ όλα- να διασφαλίσετε την περιουσία σας για όλη σας τη ζωή.

Αν πάλι θέλουμε να μάθουμε ποιες είναι οι αρχές του πλουτισμού, ο Ray Dalio, που έχει χαρακτηριστεί «ο Στιβ Τζομπς» των επενδύσεων, μας εμπιστεύεται τους δικούς του αντισυμβατικούς κανόνες για την εργασία και τη ζωή, μέσα από το βιβλίο του Αρχές. Χάρις σε αυτούς, ο Dalio έγινε ένας από τους πιο επιτυχημένους επενδυτές της εποχής μας! Οι αρχές του Ray Dalio μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον καθένα, για να επιτύχει τους προσωπικούς του, οικονομικούς στόχους.

Από την άλλη, αν έχουμε αναρωτηθεί ποτέ γιατί κάποιοι άνθρωποι πλουτίζουν εύκολα, ενώ άλλοι έχουν μια ζωή γεμάτη οικονομικές δυσκολίες, το βιβλίο Σκέψου σαν πλούσιος του T. Harv Eker αποκαλύπτει τον χαμένο κρίκο ανάμεσα στην επιθυμία για την οικονομική επιτυχία και στην επίτευξή της. Για τον T. Harv Eker τα πράγματα είναι απλά. Αν σκέφτεστε όπως οι πλούσιοι και κάνετε όσα κάνουν οι πλούσιοι, το πιθανότερο είναι να γίνετε κι εσείς πλούσιοι! Το κλειδί για την απόκτηση πλούτου αρχίζει με τη σκέψη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω βιβλία, καθώς και άλλα βιβλία οικονομικής και προσωπικής ανάπτυξης, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα:

www.keybooks.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ