Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε τη Τζωρτζίνα
Αποκάλυψε περιστατικό στο οποίο χτύπησε την Πισπιρίγκου - Τι είπε για την Ίριδα και τη Μαλένα
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως γύρω από την οκτάωρη κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη στα γραφεία του Ανθρωποκτονιών στη ΓΑΔΑ. Ο Μάνος Δασκαλάκης κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με τη ζωή του στην Πάτρα, με την Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά και με τα τρία αδικοχαμένα παιδιά τους.
Όμως η σημαντικότερη ερώτηση που έκαναν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών στον Μάνο Δασκαλάκη φαίνεται ότι ήταν η τελευταία. «Πιστεύετε ότι η σύζυγός σας έχει δολοφονήσει τα τρία παιδιά σας;», ήταν η ερώτηση που του έγινε σύμφωνα με το Mega.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μάνος Δασκαλάκης απάντησε πως κατά τη γνώμη του η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε την κόρη τους Τζωρτζίνα ενώ για τα άλλα δύο παιδιά είπε πως δεν έχει στοιχεία έτσι ώστε να πει με σιγουριά ότι η εν διαστάσει σύζυγός του είναι εκείνη που τα σκότωσε.
Το οικογενειακό επεισόδιο μία ημέρα πριν το θάνατο της Ίριδας
Κατά τη διάρκεια της πολύωρης κατάθεσής του ο Μάνος Δασκαλάκης στάθηκε και σε έναν μεγάλο καυγά που είχε με την Ρούλα Πισπιρίγκου έναν 24ωρο πριν τον θάνατο της Ίριδας. Όπως τόνισε κατά τη διάρκεια του τσακωμού χτύπησε δύο φορές την Πισπιριγκου στο πρόσωπο και λίγο αργότερα έφυγε από το σπίτι. Μία μέρα μετά τον καυγά ενημερώθηκε για τον θάνατο της Ίριδας καθώς δεν βρισκόταν στο σπίτι.
Στο μεταξύ τα αποτελέσματα των εξετάσεων από τα δείγματα του αίματος της Τζωρτζίνας που βρέθηκαν σε νοσοκομεία που είχε νοσηλευτεί, έδειξαν ότι στον οργανισμό του παιδιού δεν υπήρχε κεταμίνη. Τουλάχιστον εκείνο το διάστημα που είχαν παρθεί τα συγκεκριμένα δείγματα αίματος.
Ο ιατροδικαστής Δημήτρης Καλαντέρης μιλώντας στο Mega είπε πως η κεταμίνη είναι μία ουσία που «φεύγει» γρήγορα από τον οργανισμό. Έτσι λοιπόν εάν τα δείγματα ελήφθησαν έστω και μία ώρα μετά τότε θα μπορούσαν να βγουν αρνητικά και να έχει ήδη μεταβολιστεί η κεταμίνη «αν δεν έχει δοθεί σε τεράστιες ποσότητες».
Ακόμη συμπλήρωσε ότι οι τρίχες της Τζωρτζίνας μπορούν να δείξουν με μεγάλη σιγουριά αν είχε λάβει ή όχι κεταμίνη το παιδάκι, τουλάχιστον τους τελευταίους 6 μήνες της ζωής του.