Αναχώρησε από τη Λήμνο το Blue Star Myconos

Είχε παραμείνει αγκυρβολημένο μετά από ύποπτο κρούσμα κορονοϊού

Αναχώρησε από τη Λήμνο το Blue Star Myconos

Αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Λήμνου παρέμενε ως τις 3 το μεσημέρι σήμερα το Blue Star Myconos από το βράδυ της Τετάρτης, καθώς μέλος του πληρώματος που εμφάνισε υψηλό πυρετό και αποβιβάστηκε στην Καβάλα αντιμετωπίζεται ως ύποπτο κρούσμα του κορονοϊού.

Στο πλοίο, σύμφωνα με ανακοίνωση της πλοιοκτήτριας εταιρείας, βρίσκονται 77 μέλη του πληρώματος και 343 επιβάτες. Εχουν αποβιβαστεί 127 επιβάτες που είχαν προορισμό τη Λήμνο και έλαβαν οδηγίες από τις αρμόδιες αρχές.

Σύμφωνα με την Attica Group «στο πλοίο BLUE STAR MYCONOS προ της αναχωρήσεως αυτού προκειμένου να εκτελέσει το προγραμματισμένο του δρομολόγιο Καβάλα-Λήμνος Μυτιλήνη-Οινούσσες-Χίος-Βαθύ Σάμου-Καρλόβασι-Φούρνοι-Αγ Κήρυκος-Μύκονος Σύρος-Πειραιάς, αναφέρθηκε από το γιατρό του πλοίου περίπτωση μέλους πληρώματος το οποίο παρουσίασε υψηλό πυρετό».

Το πλοίο αναχώρησε από τη Λήμνο λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι για να εκτελέσει το υπόλοιπο του δρομολογίου του για Μυτιλήνη-Οινούσσες-Χίο-Βαθύ Σάμου-Καρλόβασι-Φούρνοι-Αγ. Κήρυκο-Μύκονο-Σύρο-Πειραιά. Μετά από συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ το πλοίο δεν θα παρλάβει επιβάτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ