Μαρινέλλα: Σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ – Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Μαρινέλλα: Σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ – Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Yπέστη εγκεφαλικό και παραμένει νοσηλευόμενη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Υγεία»

Κλινικά σταθερή αλλά κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, μετά την λιποθυμία της κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Ηρώδειο.

Οπως έχει γίνει γνωστό η σπουδαία ερμηνεύτρια υπέστη εγκεφαλικό και παραμένει νοσηλευόμενη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Υγεία», λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας, όπως τονίζεται σε νέο ιατρικό ανακοινωθέν.

Το νέο ανακοινωθέν:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας.

Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης

Ηλίας Ανδριανάκης».

Οι εικόνες και τα βίντεο που κυκλοφορούν από χθες το βράδυ στο Διαδίκτυο δείχνουν τη Μαρινέλλα να τραγουδάει το «Εγώ και εσύ» (Τα λόγια είναι περιττά) και στα πρώτα λόγια να μην μπορεί να κρατήσει την ισορροπία της, να τρέμει και να πέφτει «παγώνοντας» το Ηρώδειο.

Στο κοινό επικράτησε αναστάτωση και αμέσως έτρεξαν γύρω της μέλη της ορχήστρας και κλήθηκε ο διασώστης ιατρός του Ηρωδείου.

Η ερμηνεύτρια μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο ιατρείο που βρίσκεται στο μετασκήνιο του ρωμαϊκού θεάτρου για τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια διατηρούσε τις αισθήσεις της καθ’ όλη τη διάρκεια παροχής των πρώτων βοηθειών και παραπονιόταν για έντονο πονοκέφαλο μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η συναυλία στο Ηρώδειο ξεκίνησε στις 9 το βράδυ και η 86χρονη ερμηνεύτρια βγήκε στη σκηνή όπως ήταν προγραμματισμένο.

Ατομα στο περιβάλλον της λένε ότι η ίδια ήταν ευδιάθετη πριν από την έναρξη της συναυλίας και στο καμαρίνι της αστειευόταν με καλλιτέχνες και φίλους που την επισκέφθηκαν, παρά τη μεγάλη κούραση λόγω των πολλών προβών –η τελευταία πρόβα έγινε λίγο πριν ξεκινήσει η χθεσινή συναυλία– και της αγωνίας που είχε για το αποτέλεσμα.

Βγαίνοντας στη σκηνή τραγουδώντας το «Καμιά φορά», το κοινό που είχε γεμίσει το ρωμαϊκό θέατρο την υποδέχτηκε με ένα θερμό χειροκρότημα.

Στη συνέχεια επέστρεψε στο καμαρίνι της και ξαναβγήκε συνεχίζοντας το καλλιτεχνικό πρόγραμμα χορεύοντας και τραγουδώντας. Ωστόσο, στο τρίτο κατά σειρά τραγούδι του προγράμματος ήταν φανερό ότι δεν αισθανόταν καλά και δυσκολευόταν να κρατήσει την ισορροπία της. Μετά την πτώση της μεταφέρθηκε υποβασταζόμενη στο ιατρείο του μετασκηνίου.

Το κοινό παρέμεινε στις θέσεις του και χειροκροτούσε σε μια προσπάθεια να δώσει θάρρος και δύναμη στη Μαρινέλλα.

Λίγο αργότερα, από τα μεγάφωνα του Ηρωδείου ακούστηκε αυτό που όλοι είχαν ήδη καταλάβει, η ματαίωση της εκδήλωσης. Η συναυλία ήταν ένα μουσικό αφιέρωμα στη μακρά πορεία της αγαπημένης ερμηνεύτριας στο ελληνικό τραγούδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ