Τα 75 μεταχειρισμένα που μπορείς να αποκτήσεις σε τιμή ευκαιρίας (πίνακας)

Τα 75 μεταχειρισμένα που μπορείς να αποκτήσεις σε τιμή ευκαιρίας (πίνακας)
Η αγορά του αυτοκινήτου δείχνει τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης που σημαίνει ότι το αγοραστικό ενδιαφέρον έχει αναζωπυρωθεί. Αν θέλετε να μπείτε και εσείς στη διαδικασία απόκτησης ΙΧ αλλά τα οικονομικά σας δεν σας επιτρέπουν να αγοράσετε καινούργιο, υπάρχει η λύση του μεταχειρισμένου. Θέλετε να δείτε 75 προτάσεις με λίγα χιλιόμετρα και καλές τιμές; 

Η Εθνική Leasing δημοσίευσε κατάλογο μεταχειρισμένων οχημάτων που έχουν περιέλθει στην κατοχή της και τώρα βγαίνουν προς πώληση. Έχετε δυνατότητα να υποβάλλετε την προσφορά σας μέχρι τις 25 Ιουλίου ενώ στο μεσοδιάστημα μπορείτε να επισκεφτείτε την εταιρεία και να δείτε το αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει από κοντά. Ποια είναι η διαδικασία; Μέσα στις προβλεπόμενες προθεσμίες, θα υποβάλλετε την προσφορά σας και εφόσον αυτή ικανοποιεί την εταιρεία, θα σας μεταβιβάσει την κυριότητητα του αυτοκινήτου.

Ιδού και η σχετική ανακοίνωση:

"Η ΕΘΝΙΚΗ LEASING Α.Ε. δέχεται δεσμευτικές προσφορές για την πώληση των συγκεκριμένων αυτοκινήτων από την 3η Ιουλίου 2014 έως την 25η Ιουλίου 2014. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τα οχήματα, κατόπιν συνεννοήσεως με τους αρμοδίους της Εταιρείας, δεδομένου ότι αυτά πωλούνται ως είναι και ευρίσκονται. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα :
Τ. 210-5158060-3 εσωτ. 801, κος Δ. Αναστάκος
Τ. 210-5158060-3 εσωτ. 302, κος Α. Κορομβόκης"
Το fpress.gr επικοινώνησε με την Εθνική Leasing και εξασφάλισε τον πλήρη πίνακα με τα ΙΧ που πωλούνται μέχρι τις 25 Ιουλίου. Τον πλήρη πίνακα, μπορείτε να τον δείτε εδω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ