Πότε πιστώνεται η 7η δόση για το επίδομα ενοικίου

Πότε πιστώνεται η 7η δόση για το επίδομα ενοικίου
Την τελευταία ημέρα του μήνα, 29 Φεβρουαρίου θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων η έβδομη μηνιαία δόση του επιδόματος ενοικίου.  

Το σχετικό κονδύλι των 2.708.149 ευρώ που απαιτείται για τη καταβολή του συγκεκριμένου βοηθήματος, όπως έχει προκύψει μέσα από το πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, εγκρίθηκε από το υπουργείο Εργασίας.

Ο αριθμός των δικαιούχων ανέρχεται στους 20.823, στους οποιους περιλαμβάνονται και άλλοι 372, οι οποίοι είχαν υποβάλλει ενστάσεις, που έγιναν αποδεκτές από τη σχετική Επιτροπή Κρίσης που έχει συσταθεί για το θέμα.

Οι 262 εξ αυτών θα λάβουν τρεις δόσεις του επιδόματος. Οι υπόλοιποι 110 θα λάβουν τις τέσσερις πρώτες δόσεις της επιδότησης ενοικίου.

Επίσης, προστέθηκαν άλλοι 79 δικαιούχοι του επιδόματος ενοικίου με το συνολικό ποσό της καταβολής να ανέρχεται σε 82.170 ευρώ.

Ταυτόχρονα, το υπουργείο Εργασίας ενέκρινε 208 δικαιούχους της δωρεάν επανασύνδεσης και παροχής ρεύματος, όπως αυτοί έχουν καθοριστεί έως σήμερα από τη διαδικασία επανεξέτασης της Επιτροπής Κρίσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ