Η Νουί θα συναντηθεί με αξιωματούχους της κυβέρνησης, με τον διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα και με τους έλληνες τραπεζίτες.
Στο επίκεντρο των συζητήσεων αναμένεται να βρεθεί το ζήτημα της διαχείρισης των μη εξυπηρετούμενων δανείωνκαθώς και η αξιολόγηση των διοικήσεων των ελληνικών τραπεζών, με τον SSM να προβάλει σειρά ενστάσεων όσον αφορά το νέο πλαίσιο.
Σημειώνεται ότι μέχρι τέλη Φεβρουαρίου του 2016 θα πρέπει να θεσπιστεί ένα πρόγραμμα για την αξιολόγηση των Δ.Σ των τραπεζών και την αντικατάσταση των μελών που δεν πληρούν τα κριτήρια.
Οι διοικήσεις των τραπεζών βρέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στη Φρανκφούρτη συναντήθηκαν με στελέχη του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού.
===============================================
Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν άρθρο προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες του fpress.gr αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση του fpress.gr για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.




















