Τα Samsung Galaxy S7 και S7 edge ήρθαν στη WIND

Τα  Samsung Galaxy S7 και S7 edge ήρθαν στη WIND
Τα κορυφαία Samsung Galaxy S7 και S7 edge ήρθαν στη WIND. Καθώς δεν έγινε κανένας συμβιβασμός στη σχεδίαση των Galaxy S7 και S7 edge το αποτέλεσμα είναι η ασύγκριτη ευκολία χρήσης και οι προηγμένες δυνατότητες που συνδυάζονται αρμονικά σε μια συσκευή με απόλυτα κομψή εμφάνιση.

Τα Samsung Galaxy S7 και Galaxy S7 Edge είναι διαθέσιμα στην έκδοση των 32GB, σε τρία χρώματα μαύρο, χρυσό και λευκό. Οι τελειοποιημένες καμπύλες ενώθηκαν με ακρίβεια με το καμπυλωτό μεταλλικό κράμα, για να δώσουν ένα όμορφο και ανθεκτικό ενιαίο περίβλημα. Με την νέα φωτογραφική κάμερα 12MP & πρόσθια κάμερα 5 MP, ο χρήστης μπορεί για πρώτη φορά να αποτυπώσει κίνηση σε πανοραμικές κινούμενες φωτογραφίες ενώ το Game Launcher αποτελεί το απόλυτο κέντρο ελέγχου για παιχνίδια. Ακόμη, τα Samsung Galaxy S7 και Galaxy S7 Edge διαθέτουν ακόμα μεγαλύτερη μπαταρία και είναι ανθεκτικά σε νερό και σκόνη.

Τα νέα Samsung Galaxy S7 edge & S7 είναι διαθέσιμα στα καταστήματα WIND, αλλά και στο WIND.gr στην τιμή των 829€ και 729€ αντίστοιχα. Τα νέα Samsung Galaxy S7 και S7 edge προστίθενται στην ευρεία γκάμα συσκευών που προσφέρει η WIND μέσα από τα νέα, ψηφιακά, καινoτόμα καταστήματα της εταιρίας σε όλη την Ελλάδα. Με το Μobile Data να σημειώνει συνεχή αύξηση, η WIND επενδύει σε τεχνολογικές υποδομές αλλά και για την απόκτηση νέου φάσματος συχνοτήτων στην Κινητή Τηλεφωνία, με στόχο την προσφορά ευρυζωνικών υπηρεσιών, εξαιρετικά υψηλών ταχυτήτων, που καθιστούν τη χρήση δεδομένων προσιτή σε κάθε καταναλωτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ